9. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanikese motokeskus 0,7 miljoni euroga müügis

Pankrotihaldur müüb avalikul suulisel enampakkumisel alghinnaga 703 050 eurot pankrotistunud OÜ-le Jaanikese Invest kuulunud Jaanikese motokompleksi kahte kinnistut. Kunagises motospordimekas on aastate eest korraldatud ka MM-etappe.

Valgamaal Tõlliste vallas Jaanikese külas asuva motokompleksi esimesest kinnistust 75% on maatulundusmaa ja 25% ühiskondlike ehitiste maa, mida on kokku 26,05 ha. Teise kinnitu moodustab transpordimaa 4,66 hektaril.

Kinnisturaamatusse on tehtud märge kinnisasjade käsutamise keelamiseks SEB Panga kasuks. Kinnistule on seatud sama panga kasuks ka mitu hüpoteeki kokku üle 3,1 miljoni Eesti krooni väärtuses, mille peab tasuma kinnistu tulevane omanik. Eesti riigi kasuks on seatud ühele kinnistule hüpoteek summas 510 000 krooni.

29. märtsil toimuval enampakkumisel osalemiseks tuleb tasuda 10% alghinnast. Tagatisraha arvatakse ostuhinna sisse. Samal kuupäeval toimub ka suuline enampakkumine. Enampakkumise samm on kümme tuhat eurot.

Jaanikese Investi pankrot kuulutati ettevõtte enda pankrotiavalduse alusel välja 20. jaanuaril 2010. Ettevõtte juhatuse liikmed olid pankroti kuulutamise hetkel Aivar Tomingas, Kristo Riimaa ja Marek Linnas. Jaanikese Investi omanikud on Linnas ja Riimaa koos Ilona Tomingaga.

Ettevõtte pankrotiavaldus võeti menetlusse umbes kuu enne pankrotimääruse väljakuulutamist ehk 17. detsembril 2009.

Mullu veebruaris kirjutas Valgamaalane, et 2005. aastal andis Aivar Tomingas teada, et motokompleksist saab puhke- ja vabaaja keskus, millesse aastatel 2008–13 investeeritakse 60 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474