14. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti kütusemüüjad saavad selga uue maksu

Läti ministrite kabinet kaalub tanklatele lisamaksu määravat seadusemuudatust, mis muudab kütuse kallimaks, kirjutas Telegraf.

Diiselkütuse hind tõuseb umbes 1,2 santiimi liitri kohta ja masuut 2,3 santiimi liitri kohta. Uuest maksust kogutavast rahast plaanib Läti katta riikliku kütusereservi kulusid. ELi nõudel peab igal liikmesriigil olema 90 päeva tarbimise jagu kütust, millest veerand võib asuda oma riigis, ülejäänud peaks seisma aga teise liikmesriigi territooriumil. Lätil pole seni nõuetekohaste varude hoidmine sujunud.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474