23. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kesk: miks venib erimärgistusega kütuse reform?

Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed esitasid täna arupärimise põllumajandusministrile Helir-Valdor Seedrile, et saada teada, kaugel on valitsus erimärgistusega kütuse kaotamise toetusskeemide loomisega.

„Juba 2011. aastal lubas valitsus töötada välja toetusskeemi erimärgistatud kütuse järk-järgulise kaotamise kompenseerimiseks,“ rääkis Keskerakonna fraktsiooni liige Ester Tuiksoo, „siiani pole aga valitsus ettepanekuid esitanud.“

Tuiksoo rõhutas, et reformi venimine on põhjustanud erimärgistatud kütuse kasutajatele ebameeldivusi. „Nii näiteks on seaduslik olukord selline, kus talunik võib põllutöid teha traktoriga, millel on paagis värviline kütus, kuid ei tohi teha samal päeval erimärgistusega kütusega metsatöid.“

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474