13. november 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva: liikluskahjude hulk on vähenenud

Salva Kindlustus maksis oktoobris klientidele välja kahjuhüvitisi ligi 696 000 euro ulatuses, mida on 3% protsenti vähem kui aasta varem.

Hüvitiste väljamaksed on mõnevõrra vähenenud liikluskindlustuses, ent samas kasvanud teistes peamistes kindlustusliikides, jäädeski seega kokkuvõttes sisuliselt eelmise aasta tasemele.

Oktoobris Salva Kindlustuse välja makstud hüvitistest moodustasid suurema osa sõidukitega seotud juhtumid: liikluskindlustuses maksti välja 251 000 euro eest ning kaskokindlustuses 142 000 euro eest kahjusid.

Reisikindlustuses välja makstud hüvitised suurenesid oktoobris pea 83 000 euroni, mida on ligi 20% rohkem kui eelmisel aastal samal ajal. Varakindlustuse kahjuhüvitised tõusid koguarvestuses eelmise aasta oktoobriga võrreldes 16%, kokku hüvitas Salva nii äri- kui eraklientidele varakahjusid üle 211 000 euro suuruse summa ulatuses.

Salva Kindlustus kogus oktoobris kokku ligi 1,35 miljonit eurot kindlustusmakseid, aasta kümne esimese kuuga kokku on Salva poolt kogutud kindlustusmaksete summa üle 13,1 miljonit euro.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud Eesti kapitalil põhinev kahjukindlustusselts, mille turuosa on statistikaameti andmetel ligi 7%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid, omades 20 esindust ja müügipunkti üle Eesti. Alates 2011.a augusti algusest on Salva liikluskindlustust võimalik sõlmida ka 15-s regionaalses liiklusregistri büroos.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474