4. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brutopalk meditsiinis endiselt rekordkasvul

Statistikaameti hiljutine III kvartali keskmise palga uuring näitab, et endiselt on meditsiinis ja tegelikult ka muudes sektorites keskmine brutopalk rekordkasvus.

Tervishoius ja sotsiaalhoolekandes oli see tänavu III kvartalis 855 eurot, kasv võrreldes eelmise aasta sama kvartaliga oli 5%, kirjutab arstide väljaanne Meditsiiniuudised. 

Seekord kattus riigi keskmine III kvartali brutokuupalk meditsiinisektori omaga sendipealt, ka see oli 855 eurot. Aasta tagasi III kvartalis oli aga riigi keskmine õige pisut väiksem kui meditsiinisektori oma, olles 819 eurot tervishoiu- ja sotsiaalhoolenade 813 euro vastu.

Samas kirjutab Delfi, et Eurostati andmeil on Eesti jõudnud hinnatõusu osas esimesele kohale võrreldes teiste euroala riikidega. Eestis on Eurostati andmetel aastane hinnatõus olnud 4,1%. Teisel kohal figureerib Slovakkia 3,8%-ga ning kolmandale kohale on tõusnud Sloveenia 3,7%-ga.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474