24. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sandor Liive on nagu Surematu Kaštšei?

Eesti Energia nõukogu liige, Reformierakonna suurrahastaja Märt Vooglaid soovis novembris energiafirma juhi Sandor Liive vallandamist.

Eesti Ekspress kirjutab, et novembris, kui nõukogu arutas Auveresse ehitatava elektrijaama ehitushanget, millele kvalifitseerus vaid üks ettevõte - Prantsuse Alstom, kes küsis liiga kõrget hinda ega olnud varem põlevkivielektrijaamu ehitanud -, oli nõukogu liikmetel palju teravat väljaütlemist..

Vooglaid leidis lausa, et Eesti Energia juhtkonna võiks välja vahetada. Sama meelt on ka üks anonüümne allikas. "Liivel on sama häda nagu mõnel vanal poliitikul, kes on liiga kaua ühe koha peale jäänud," rääkis Eesti Ekspressile see energeetikasjadega kursis tegelane. "Liive arvab, et ta on nagu Surematu Kaštšei."

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474