RKAS otsib Narva-2 piiripunkti ja jalgteesilla ehitajat

Riigi Kinnisvara (RKAS) kuulutas välja Narva-2 piiripunkti ja jalgteesilla rekonstrueerimistööde riigihanke, millele oodatakse pakkumusi kuni 25. märtsini. Ehitustegevusega tahetakse alustada suvel ning piiripunkti ja jalgteesilla ehitustööd tuleb lõpetada selle aasta lõpuks.

Politsei- ja piirivalveameti piirivalvejuhi Rando Kruusmaa sõnul on ehitustööde eesmärk muuta piiriületus Narva ja Ivangorodi piiripunktides inimeste jaoks kiiremaks ja mugavamaks, arvestades seejuures ka liikumispuudega inimeste vajadusi. „Ühtlasi saab piiripunkt juurde seni puudunud tollikontrolli funktsiooni. Samuti rekonstrueeritakse olemasolev Parussinka jalakäijate sild, rajades sillale piiriületajaid sademete eest kaitsva galerii,“ lisas Kruusmaa.

Piiripunkt Narva-2 asub kahekorruselises hoones Narva jõe kaldal endise Kreenholmi Manufaktuuri sissepääsuvärava naabruses. Piiriületus üle Narva jõe toimub 1980. aastal ehitatud Parussinka jalakäijate silla kaudu. Sild on 10-avaline lihttala sild kogupikkusega 184,5 meetrit.

Narva-2 piiripunkt rekonstrueeritakse regionaalministri valitsemisalast koordineeritava Euroopa naabrus- ja partnerlusinstrumendi (ENPI) Eesti-Läti-Vene piiriülese koostöö programmi 2007-2013 vahenditest. Narva-2 piiripunktiga samaaegselt rekonstrueeritakse ka Narva-1 piiripunkt, mille ehitushange kuulutati välja 17. veebruaril. Mõlema piiripunkti ehitustööd tuleb lõpetada käesoleva aasta lõpuks.

Riigihange „Narva-2 piiripunkti rekonstrueerimis- ja ehitustööd” on avaldatud riiklikus riigihangete registris, hanke viitenumber on 150038. Pakkumiste esitamise aeg on 25. märts 2014 kell 13.00.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806