Autor: Juuli Laanemets • 20. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saue elanikud saavad tasuta prügi viia Pääsküla jäätmejaama

Saue linn sõlmis koostöölepingu, millega saavad Saue linna elanikud kasutada jäätmejaama teenuseid endise Pääsküla prügila territooriumil asuvas Tallinna jäätmejaamas. Saue linn kannab 5% Pääsküla jäätmejaama opereerimise kuludest.

Lepingu kohaselt võetakse Raba tn 40 asuvas jäätmejaamas Saue linna elanikelt tasuta vastu ühelt toojalt korraga

• kuni kuus sajaliitrist kotitäit biolagunevaid aia- ja haljastujäätmeid,

• kuni kuus sajaliitrist kotitäit rõivaid,

• töötlemata puitu (ei ole töödeldud värvide, lakkide vms),

• vanametalli, papp- ja kartongpakendeid, vanapaberit, pakendijäätmeid, plastijäätmed, komplektseid elektri- ja elektroonikaseadmeid,

• ühelt toojalt kuni 8 velgedeta sõiduauto rehvi,

• sorteeritud ehitus- ja lammutusjäätmeid (sh betoon, tellised, plaadid ja keraamikatooted, kipsi- ja isolatsioonimaterjalid),

• lehtklaasi, kasutuskõlblikku mööblit ning ohtlikke jäätmeid.

Lisaks saab tasu eest ära anda sortimata ehitusjäätmeid, suurjäätmeid (nt kasutuskõlbmatut vana mööblit), rõivaid (kogus, mis ületab 0,6 m3), eterniiti, biolagunevaid aia- ja haljastusjäätmeid (kogus, mis ületab 0,6 m3) ja muid kasutuskõlbmatuid sortimata jäätmeid.

Samasisuline koostööleping on varasemalt sõlmitud ka Saue vallaga, kes kannab samuti 5% jäätmejaama opereerimise kuludest. Vallaga tehakse koostööd alates 2008. aastast. Pääsküla jäätmejaam avati 2006. aastal ning praegu opereerib seda Ragn-Sells AS.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474