Autor: Juuli Laanemets • 19. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna linn alustab riskide kaardistamist

Balto Link UADBB Eesti Filiaal ja Tallinna Linnavalitsus sõlmisid  suuremahulise kindlustusmaakleri teenuse lepingu, mille kohaselt osutatakse teenust Tallinna linna ametiasutustele ja nendega seotud allasutustele.

Balto Link UADBB Eesti Filiaal riskijuht Vaido Laanemets ütles, et prognoositav töödemaht kujuneb suureks, ainuüksi teenusega hõlmatud linnaasutusi on kokku 279. “See on nii meile, kui ka Tallinna linnale, uus võimalus läheneda riskidele sellise nurga alt. Seni oleme rohkem praktiseerinud Lätis ja Leedus, toetudes starteegiliste koostööpartnerite know-howle Londonist ja Taanist,” sõnas Laanemets.

Teenus hõlmab linna asutuste kindlustushuvi välja selgitamist, riskianalüüsi ja kindlustusplaani koostamist, võimaluste leidmist olulisemate riskide maandamiseks, linna asutustele kindlustuspõhimõtete väljatöötamist, nõustamist kindlustuse riigihangete läbiviimisel ning kindlustuslepingute haldamist ja kahjukäsitlusteenust. Lepingu perioodi pikkus on kolm aastat.

BALTO LINK on kindlustusmaaklerettevõte, omades 9 tegutsevat bürood Eestis, Lätis ja Leedus (alates 2000. aastast), rohkem kui 110 inimesega. Ettevõte on Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu liige (EKML). Lätis ja Leedus on ettevõte maailmas kolmandal kohal oleva, rohkem kui 120 riigis tegutseva kindlustusmaaklerite grupi WILLIS võrgustiku liige.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474