Autor: Juuli Laanemets • 19. august 2014

Tallinna linn alustab riskide kaardistamist

Balto Link UADBB Eesti Filiaal ja Tallinna Linnavalitsus sõlmisid  suuremahulise kindlustusmaakleri teenuse lepingu, mille kohaselt osutatakse teenust Tallinna linna ametiasutustele ja nendega seotud allasutustele.

Balto Link UADBB Eesti Filiaal riskijuht Vaido Laanemets ütles, et prognoositav töödemaht kujuneb suureks, ainuüksi teenusega hõlmatud linnaasutusi on kokku 279. “See on nii meile, kui ka Tallinna linnale, uus võimalus läheneda riskidele sellise nurga alt. Seni oleme rohkem praktiseerinud Lätis ja Leedus, toetudes starteegiliste koostööpartnerite know-howle Londonist ja Taanist,” sõnas Laanemets.

Teenus hõlmab linna asutuste kindlustushuvi välja selgitamist, riskianalüüsi ja kindlustusplaani koostamist, võimaluste leidmist olulisemate riskide maandamiseks, linna asutustele kindlustuspõhimõtete väljatöötamist, nõustamist kindlustuse riigihangete läbiviimisel ning kindlustuslepingute haldamist ja kahjukäsitlusteenust. Lepingu perioodi pikkus on kolm aastat.

BALTO LINK on kindlustusmaaklerettevõte, omades 9 tegutsevat bürood Eestis, Lätis ja Leedus (alates 2000. aastast), rohkem kui 110 inimesega. Ettevõte on Eesti Kindlustusmaaklerite Liidu liige (EKML). Lätis ja Leedus on ettevõte maailmas kolmandal kohal oleva, rohkem kui 120 riigis tegutseva kindlustusmaaklerite grupi WILLIS võrgustiku liige.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806