Autor: Juuli Laanemets • 9. september 2014

Päästeamet: Kõrghoone kuninga jooks pole ainult spordiüritus

Täna toimub Tallinnas Viru hotellis Kõrghoone kuninga jooks. Lisaks toimub Tammsaare pargis ohutuspäev, mille raames tutvustatakse põnevate tegemiste kaudu linnaelanikele ohutut käitumist.

Põhja päästekeskuse juhi Priit Laose sõnul pole tegu pelgalt sportliku üritusega. „Tänaste võistlejate hulgast ligi sada osalejat teevad ka igapäevaselt päästjate rasket tööd. Sellise varustusega tuleb neil kõrghoonetes ringi liikuda ja lifte kasutada ei saa. See on ikka enese proovilepanek ja mõõdu võtmine kolleegidega,“ sõnas Laos.

09. septembril toimub Kõrghoone kuninga trepijooks juba 15. korda. Kõrghoone kuninga tiitli nimel tuleb liikuda ligikaudu 22-kilogrammise päästevarustusega mööda Original Sokos Hotel Viru treppe 22. korrusele.

Samal ajal toimus Ohutuspäev Tammsaare pargis, kus tutvustati uut ning vana päästeautot, demineerijate varustust ja häirekeskust, demoesinemiste käigus kustutati põlevat õli ning lahendada sai tule-ja veeohutusalaseid teste. Päästeameti selle nädala sündmused on seotud ameti 95. aastapäevaga.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806