Autor: Juuli Laanemets • 9. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästeamet: Kõrghoone kuninga jooks pole ainult spordiüritus

Täna toimub Tallinnas Viru hotellis Kõrghoone kuninga jooks. Lisaks toimub Tammsaare pargis ohutuspäev, mille raames tutvustatakse põnevate tegemiste kaudu linnaelanikele ohutut käitumist.

Põhja päästekeskuse juhi Priit Laose sõnul pole tegu pelgalt sportliku üritusega. „Tänaste võistlejate hulgast ligi sada osalejat teevad ka igapäevaselt päästjate rasket tööd. Sellise varustusega tuleb neil kõrghoonetes ringi liikuda ja lifte kasutada ei saa. See on ikka enese proovilepanek ja mõõdu võtmine kolleegidega,“ sõnas Laos.

09. septembril toimub Kõrghoone kuninga trepijooks juba 15. korda. Kõrghoone kuninga tiitli nimel tuleb liikuda ligikaudu 22-kilogrammise päästevarustusega mööda Original Sokos Hotel Viru treppe 22. korrusele.

Samal ajal toimus Ohutuspäev Tammsaare pargis, kus tutvustati uut ning vana päästeautot, demineerijate varustust ja häirekeskust, demoesinemiste käigus kustutati põlevat õli ning lahendada sai tule-ja veeohutusalaseid teste. Päästeameti selle nädala sündmused on seotud ameti 95. aastapäevaga.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474