Autor: Juuli Laanemets • 16. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puhastupäev 2014 täna Lauluväljakul

Täna korraldab Puhastusimport OÜ Tallinna Lauluväljakul Eesti suurimat puhastusvaldkonna mess-seminari Puhastuspäev 2014.

Juba 10.-ndat korda toimuval puhastusala teabepäeval on esindatud kümned Euroopas ja kogu maailmas tunnustatud puhastusvaldkonna kaubamärgid. Messialal tutvustavad uusi innovaatilisi tooteid ja jagavad huvilistele värskeimat infot koristustarvikute, puhastusmasinate, hügieenitoodete, keemia ja isikukaitsevahendite tootjate esindajad.

Lisaks messile toimub samaaegselt ka seminar – kahes saalis kaks erinevat programmi. Üles astuvad tipptegijad nii Eestist kui ka mujalt maailmast.

Puhastuspäev 2014 on 16.09. avatud Tallinna Lauluväljakul 9.00-17.00. Kogu päeva on messilava uute toodete esitluste päralt. Mess on kõigile huvilistele tasuta. Rohkem infot sündmuse kohta leiab SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474