• 30.09.14, 16:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ERGO: tänane müügiprogrammi töö katkestus on vältimatu

Kindlustusfirmade müügiprogrammides toob homme jõustuv uus liikluskindlustuse seadus kaasa rida muutusi. ERGO müügiprogrammis on täna lepingute sõlmimises seisak, sest müügiprogramme seadistatakse uue seadusega vastavaks.
ERGO müügiprogramm on suletud täna õhtul kella 20-st homme hommikul kella 8.30-ni, sel ajal on kõigi kindlustuslepingute sõlmimine peatatud nii kodulehel asuvas iseteeninduskontoris kui ka füüsilistes kontorites, mis sel ajal avatud on.
"Kliendid saavad meiega siiski ühendust võtta ja oma kindlustussoovi ikkagi teele panna ning nendega tegeldakse homme kohe pärast müügiprogrammi taaskäivitamist. Samuti taastub siis e-kontori töö meie kodulehel," selgitas ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap. "See on ajutine vältimatu  katkestus, mis on turuülene seoses uue seaduse rakendumisega."

Seotud lood

Uudised
  • 30.09.14, 15:26
Jõustus uus liikluskindlustuse seadus
Rahandusministeerium tuletab meelde, et jõustus uus liikluskindlustuse seadus. Suurim muudatus on kannatanu õigus pöörduda liiklusõnnetuse korral kahju hüvitamiseks oma kindlustusseltsi poole, see punkt jõustub pärast 1. jaanuari 2015.
Uudised
  • 26.09.14, 19:39
Täna peatub ajutiselt liiklusregister
30. septembril peatatakse ajutiselt seadistustöödeks liikluskindlustuse register, kindlustusandjate infosüsteemid ja Maanteeameti liiklusregister, sest 1. oktoobril jõustuv liikluskindlustusseadus vajab andmete vastavusse viimist. 
  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele