Autor: Juuli Laanemets • 14. oktoober 2014

Loe, kus asuvad Tallinnas 8 uut nime saanud bussipeatust

Tallinna Linnavalitsus korraldusega määrati nimi kaheksale ühissõidukipeatusele: Päevalille, Rebasemägi, Dvigatel, Lõõtsa, Valukoja, Nuia, Oomi ja Kanali tee.

Uued peatused asuvad:

Ehitajate tee 148 Maxima kaupluse juures paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Päevalille peatuseks;Ehitajate teel loomaaia keskkonnahariduskeskuse juures paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse  Rebasemägi peatuseks;Lõõtsa tänaval paiknev ühissõidukipeatus saab nimeks Dvigatel;Lõõtsa ja Valukoja tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Lõõtsa peatuseks;Valukoja tänaval paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Valukoja peatuseks;Suur-Sõjamäe ja Nuia tänava ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatuse nimetatakse Nuia peatuseks;Tartu maantee ja Oomi tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus saab saab nimeks Oomi peatusTartu maantee ning Kanali tee ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Kanali tee peatuseks.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806