Autor: Juuli Laanemets • 14. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe, kus asuvad Tallinnas 8 uut nime saanud bussipeatust

Tallinna Linnavalitsus korraldusega määrati nimi kaheksale ühissõidukipeatusele: Päevalille, Rebasemägi, Dvigatel, Lõõtsa, Valukoja, Nuia, Oomi ja Kanali tee.

Uued peatused asuvad:

Ehitajate tee 148 Maxima kaupluse juures paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Päevalille peatuseks;Ehitajate teel loomaaia keskkonnahariduskeskuse juures paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse  Rebasemägi peatuseks;Lõõtsa tänaval paiknev ühissõidukipeatus saab nimeks Dvigatel;Lõõtsa ja Valukoja tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Lõõtsa peatuseks;Valukoja tänaval paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Valukoja peatuseks;Suur-Sõjamäe ja Nuia tänava ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatuse nimetatakse Nuia peatuseks;Tartu maantee ja Oomi tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus saab saab nimeks Oomi peatusTartu maantee ning Kanali tee ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Kanali tee peatuseks.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474