Autor: Juuli Laanemets • 14. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe, kus asuvad Tallinnas 8 uut nime saanud bussipeatust

Tallinna Linnavalitsus korraldusega määrati nimi kaheksale ühissõidukipeatusele: Päevalille, Rebasemägi, Dvigatel, Lõõtsa, Valukoja, Nuia, Oomi ja Kanali tee.

Uued peatused asuvad:

Ehitajate tee 148 Maxima kaupluse juures paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Päevalille peatuseks;Ehitajate teel loomaaia keskkonnahariduskeskuse juures paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse  Rebasemägi peatuseks;Lõõtsa tänaval paiknev ühissõidukipeatus saab nimeks Dvigatel;Lõõtsa ja Valukoja tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Lõõtsa peatuseks;Valukoja tänaval paiknev ühissõidukipeatus nimetatakse Valukoja peatuseks;Suur-Sõjamäe ja Nuia tänava ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatuse nimetatakse Nuia peatuseks;Tartu maantee ja Oomi tänava ristmiku läheduses paiknev ühissõidukipeatus saab saab nimeks Oomi peatusTartu maantee ning Kanali tee ristmiku läheduses paikneva ühissõidukipeatus nimetatakse Kanali tee peatuseks.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474