Juuli Laanemets • 15 oktoober 2014

Autovedajate edu tuleb läbi ökonoomsema sõidusstiili

Eesti Ekspedeerimise ja Logistika Assotsiatsiooni juhatuse esimees Alvar Tõruke ütles, et aina olulisemaks läheb rohelise jalajälje jälgimine ettevõtte tegevuse korraldamisel ja Eesti ettevõtted ei saa mõtteviisi muutust kauem eirata. Järgmise aasta eelarve koostamisel tuleb keskkonda säästavad mõttemuutused kindlasti sisse arvestada ning pöörata rohkem tähelepanu juhtide ökonoomsema sõidustiili koolitusele.

Tõruke ütles, et ja Eesti ettevõtted ei saa rohelise mõtteviisi kauem eirata oluline. „Samas on pidev koolitus ja uute teadmiste saamine oluline võti edule. Näen, et rohkem on vaja panustada juhtide töösoorituse ökonoomsusele. Väljaõppega on võimalik saavutada olulist kütusekulu kokkuhoidu, mis annab tihedas hinnakonkurentsid olulise võidu,“ selgitas Tõruke.

Heido Vitsur ütles, et ettevõtetele saab veelgi olulisemaks koostöövalmidus koostööpartneritega ning paindlikkus klientidega suhtlemisel. „Paljud võivad teha ühekordseid suurepäraseid tehinguid, kuid pikaajaliselt on jätkusuutlikud on need kes keskenduvad koostööle ja paindlikkusele praegusel muutlikul ajal,“ sõnas Vitsur. „Järgmine aasta on küsimus kindlasti tajus ja riskivalmiduses, panused on suured aga võiduvõimalused ka, kui firma juht on juba ette kaotanud, siis on ta juba kaotanud ka.“

Auto Võru juhatuse liige Tõnis- Koit Pihu ütles, koolitus tasub ennast tõesti ära. „Oleme näinud kuidas pärast efektiivsema sõidu koolitust on veose juht võimeline sõitma hulga ökonoomsemalt,“ kinnitas Pihu.

Vestlus toimus logistikauudised.ee Autovedajate aastakonverentsil  täna Viru hotellis.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806