Autor: Juuli Laanemets • 16. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA Kindlustus kasvatas käivet 4%

Üheksa kuu kahjuhüvitised ulatusid RSA Kindlustusel Eesti klientidele 14,1 miljoni euroni ning kogukäive 24 miljoni euroni. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on kasv 4 protsenti.

Septembris maksis ettevõte kahjuhüvitisi 1,7 miljonit euro eest, millest poole moodustasid kaskokahjud ehk 0,86 miljonit eurot. Järgnesid kodukindlustuse kahjude väljamaksed 0,39 ja liikluskindlustuse kahjude väljamaksed 0,31 miljoni euroga. RSA kuukäive oli 2,8 miljonit eurot.

„RSA on jõudnud mõne aastaga Eesti kahjukindlustusturul neljandale kohale ning ettevõtte kasv jätkub – eelmise aasta üheksa kuuga võrreldes kasvasid nii käive kui ka hüvitised neli protsenti. Toodete lõikes on RSA Kindlustus tänavu võitnud turuosa kodukindlustuse, kaskokindlustuse, samuti ettevõtte- ja transporditavate kaupade kindlustuses“ kommenteeris RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474