Autor: Juuli Laanemets • 16. oktoober 2014

RSA Kindlustus kasvatas käivet 4%

Üheksa kuu kahjuhüvitised ulatusid RSA Kindlustusel Eesti klientidele 14,1 miljoni euroni ning kogukäive 24 miljoni euroni. Võrreldes eelmise aasta sama ajaga on kasv 4 protsenti.

Septembris maksis ettevõte kahjuhüvitisi 1,7 miljonit euro eest, millest poole moodustasid kaskokahjud ehk 0,86 miljonit eurot. Järgnesid kodukindlustuse kahjude väljamaksed 0,39 ja liikluskindlustuse kahjude väljamaksed 0,31 miljoni euroga. RSA kuukäive oli 2,8 miljonit eurot.

„RSA on jõudnud mõne aastaga Eesti kahjukindlustusturul neljandale kohale ning ettevõtte kasv jätkub – eelmise aasta üheksa kuuga võrreldes kasvasid nii käive kui ka hüvitised neli protsenti. Toodete lõikes on RSA Kindlustus tänavu võitnud turuosa kodukindlustuse, kaskokindlustuse, samuti ettevõtte- ja transporditavate kaupade kindlustuses“ kommenteeris RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806