Autor: Juuli Laanemets • 27. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästeamet: töökorras suitsuandur puudus enamikul põlengus hukkunutel

Saabuval talveajal on tark kontrollida oma suitsuandurit vähemalt korra kuus, soovitab Päästeamet.

Päästeameti ennetustöö osakonna juhataja Indrek Intsu sõnul on tänavu kolmveerandil tulekahjus hukkunutel puudunud töökorras suitsuandur, mis oleks saanud tulekahjust varakult märku anda. „Kahjuks kipuvad inimesed unustama, et see väike abimees laes vajab aeg-ajalt kontrollimist. Tark on kontrollida, kas sinu suitsuandur on ikka töökorras ja aidata ka lähedastel seda teha,“ lisas Ints.

Töökorras suitsuandur aitab tulekahjust märku anda veel tema varajases etapis, hoides sellega ära kurvad tagajärjed. „Nädalavahetusel vanavanemaid külastades aita ka neil veenduda, et nende suitsuandur on töökorras,“ ütles Ints, kelle sõnul tuleks kontrollida suitsuandurit vähemalt korra kuus.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474