Autor: Juuli Laanemets • 27. oktoober 2014

Päästeamet: töökorras suitsuandur puudus enamikul põlengus hukkunutel

Saabuval talveajal on tark kontrollida oma suitsuandurit vähemalt korra kuus, soovitab Päästeamet.

Päästeameti ennetustöö osakonna juhataja Indrek Intsu sõnul on tänavu kolmveerandil tulekahjus hukkunutel puudunud töökorras suitsuandur, mis oleks saanud tulekahjust varakult märku anda. „Kahjuks kipuvad inimesed unustama, et see väike abimees laes vajab aeg-ajalt kontrollimist. Tark on kontrollida, kas sinu suitsuandur on ikka töökorras ja aidata ka lähedastel seda teha,“ lisas Ints.

Töökorras suitsuandur aitab tulekahjust märku anda veel tema varajases etapis, hoides sellega ära kurvad tagajärjed. „Nädalavahetusel vanavanemaid külastades aita ka neil veenduda, et nende suitsuandur on töökorras,“ ütles Ints, kelle sõnul tuleks kontrollida suitsuandurit vähemalt korra kuus.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806