Autor: Juuli Laanemets • 5. november 2014

Vaata videot: dialoogikaart kaasab kõik mõtlema

Dialoogikaart põhineb tööohutuse teemalistel harjutustel, mis koostatakse iga ettevõtte spetsiifikat arvestades ning korraga võib seda lahendada kogu organisatsiooni töötajad. Inimesed kaasatakse mõtlema ja tegema omapoolseid ettepanekuid, et vähendada ohutegureid töökohal.

Vaata tööohutuse dialoogikaardi näidisvideot

https://www.youtube.com/watch?v=pwleTHrer7Y

Pikemalt esineb Ekke Sööt 13. novembril Ohutuse konverentsil koos Reet Treialiga dialoogikaardi rakendamise teemal. Konverentsil osalejad saavad töögruppides lahendada ühe ülesande samal meetodil. Vaata konverentsi kava .

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806