Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 2. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USS Security võitis Ülemiste City ärilinnaku turvahanke

USS Security Eesti AS võitis ASi Technopolis Ülemiste korraldatud turvahanke, mille tulemusel pakub turvafirma alates veebruarist Ülemiste City ärilinnaku territooriumil mehitatud valve, videovalve ja tehnilise valve teenust, teatas ettevõte.

Sõlmitud lepingu kohaselt vastutab USS Security ärilinnaku alal büroohoonete ja parkimisalade turvalisuse eest. Lisaks on AS Technopolis Ülemiste poolt arendataval territooriumil olemas ööpäevaringne mehitatud valve, millele on häireolukordades tuge pakkumas USS Security patrullteenistus. Samuti jälgitakse videovalvepilte turvafirma juhtimiskeskusest, mis tagab ärilinnakule täiendava turvalisuse.

AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul tõstab sõlmitud leping turvalisuse Ülemiste Citys uuele tasemele. „USS Security näol on tegemist usaldusväärse ja uusi tehnilisi lahendusi pakkuva partneriga, kes sobib hästi turvalisust tagama kiiresti arenevasse keskkonda.“ USS Security oli ka ise koostööst väga huvitatud, mis on pikaajalise koostöösuhte loomisel väga oluline,“ lisas Gert Jostov.

USS Security juhatuse esimehe Meelis Krämanni sõnul näitab järjekordse turvahanke võit, et ettevõte on turul kindlalt kanda kinnitanud. „USS on aastatega turvaturust haaranud märkimisväärselt suure osa ning Eesti ühe suurima, moodsaima ja kiiremini kasvava ärilinnaku turvahanke võit näitab, et ka kliendid näevad meid pikaajalise, usaldusväärse ja edumeelse koostööpartnerina,“ kommenteeris Krämann AS Technopolis Ülemiste turvahanke võitmist.

USS Security Eesti AS on Eesti kõige kiiremini kasvav ja arenev turvaettevõte, kus töötab ligi 1300 inimest üle Eesti. Turvafirma põhitegevusteks on mitmekülgsete turvateenuste osutamine ning valveseadmete müügi-, paigaldus-, ja hooldusteenuste pakkumine.

AS Technopolis Ülemiste on Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City arendaja. Linnakus tegutseb täna üle 200 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 6000 töötajat. AS Technopolis Ülemiste kuulub 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

 

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474