USS Security võitis Ülemiste City ärilinnaku turvahanke

USS Security Eesti AS võitis ASi Technopolis Ülemiste korraldatud turvahanke, mille tulemusel pakub turvafirma alates veebruarist Ülemiste City ärilinnaku territooriumil mehitatud valve, videovalve ja tehnilise valve teenust, teatas ettevõte.

Sõlmitud lepingu kohaselt vastutab USS Security ärilinnaku alal büroohoonete ja parkimisalade turvalisuse eest. Lisaks on AS Technopolis Ülemiste poolt arendataval territooriumil olemas ööpäevaringne mehitatud valve, millele on häireolukordades tuge pakkumas USS Security patrullteenistus. Samuti jälgitakse videovalvepilte turvafirma juhtimiskeskusest, mis tagab ärilinnakule täiendava turvalisuse.

AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimehe Gert Jostovi sõnul tõstab sõlmitud leping turvalisuse Ülemiste Citys uuele tasemele. „USS Security näol on tegemist usaldusväärse ja uusi tehnilisi lahendusi pakkuva partneriga, kes sobib hästi turvalisust tagama kiiresti arenevasse keskkonda.“ USS Security oli ka ise koostööst väga huvitatud, mis on pikaajalise koostöösuhte loomisel väga oluline,“ lisas Gert Jostov.

USS Security juhatuse esimehe Meelis Krämanni sõnul näitab järjekordse turvahanke võit, et ettevõte on turul kindlalt kanda kinnitanud. „USS on aastatega turvaturust haaranud märkimisväärselt suure osa ning Eesti ühe suurima, moodsaima ja kiiremini kasvava ärilinnaku turvahanke võit näitab, et ka kliendid näevad meid pikaajalise, usaldusväärse ja edumeelse koostööpartnerina,“ kommenteeris Krämann AS Technopolis Ülemiste turvahanke võitmist.

USS Security Eesti AS on Eesti kõige kiiremini kasvav ja arenev turvaettevõte, kus töötab ligi 1300 inimest üle Eesti. Turvafirma põhitegevusteks on mitmekülgsete turvateenuste osutamine ning valveseadmete müügi-, paigaldus-, ja hooldusteenuste pakkumine.

AS Technopolis Ülemiste on Tallinna Lennujaama vahetus läheduses asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud kaasaegse linnaosa Ülemiste City arendaja. Linnakus tegutseb täna üle 200 ettevõtte ning seal on endale töökoha leidnud ca 6000 töötajat. AS Technopolis Ülemiste kuulub 49 protsendilise osalusega AS-le Mainor Ülemiste ja 51 protsendilise osalusega Soome börsifirmale Technopolis Plc.

 

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee