Autor: kinnisvarauudised.ee • 20. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ei ole kinnisvaramasu - ehitusloa saamisel kõik äripinnad müüdud!

Kinnisvaraarendaja Endover Kinnisvara sai ehitusloa Tartu maantee 56 ehituseks, 25% korteritest ja kõik äripinnad on juba enne ehituse algust müüdud.

Endover Kinnisvara Eesti piirkonna juht Oliver Makko: “Kuigi ekspertide hinnangul võib oodata kinnisvaraturul aktiivsuse langust, julgeb Endover Kinnisvara kui üks kesklinna aktiivseim arendaja oma kogemuse põhjal väita, et hästi planeeritud ja läbimõeldud projektide vastu on huvi jätkuvalt kõrge. City Residence´i müügiedu näitab, et oleme tabanud ostjate ootusi. Oleme sellesse projekti põiminud aastate jooksul saadud tagasiside, oma kogemused maailmast ja ostjate ootused: väga suured rõdud ja terrassid, soojad talveaed-rõdud, avarad planeeringud, privaatne roheline sisehoov, kõrge heli- ja soojuspidavusega maast-laeni aknad, targa kodu lahendused, ilmastikukindel maa-alune parkla ja elegantne portjeega fuajee. Ootame  selle esindusliku maamärgi kerkimist linna tuiksoonele.”

Arhitekt Rasmus Tamme arhitektuuribüroost Ars Projekt: “On meeldiv, kui arhitektid saavad linnaruumi tühikutele, kus varem paiknesid amortiseerunud ehitised, anda kvalitatiivselt värske hingamise. City Residence´i karakter toetab kaasaegset avatud elustiili, mis kajastub nii hoone suurlinlikus välisilmes kui ka viimse detailini läbimõeldud interjööri erilahendustes.” Rasmus Tamme käe all on valminud Pagari 1 hoone restaureerimisprojekt, lisaks legendaarne Lutheri elamukvartali projekt ning hetkel valmiv modernne kõrghoone Maakri kvartalis.

Ehitusfirma Bauschmidt OÜ juhatuse esimees Mait Schmidt: “Tartu maantee on üks Tallinna peatänavaid, mida peavad ääristama korralikud kaasaegsed ehitised, mis kujundavad lennujaama poolt pealinna sisenejate silmis linna ilmet. Koos tugeva arendaja Endover Kinnisvaraga ning hea arhitekti Rasmus Tammega anname oma panuse pealinna ilme kujundamisse. Seoses Tartu maantee ja Ülemiste piirkonna arengutega on see üks perspektiivikam äri- ja elamupiirkond Tallinnas.”

City Residence on suurlinliku arhitektuuriga elu- ja ärihoone. Hoonel on 85 korterit, viis äripinda, kahekorruseline maa-alune ilmastikukindel parkla ning privaatne roheline sisehoov. Valmivad kvaliteetse siseviimistlusega 2—4-toalised korterid, mille juures on kuni 24-ruutmeetrised rõdud, unikaalsed soojad talveaed-rõdud ning avarad terrassid. Hoone 8. korrusele on planeeritud eksklusiivsed Platinum Collection erilahendustega korterid. Korterite hinnad algavad 136 500 eurost. Hoone valmib 2016. aastal.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474