Autor: kinnisvarauudised.ee • 13. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algasid Ülemiste City ”kirikuhoone” renoveerimistööd

Ülemiste City suurarendaja Technopolis Ülemiste AS investeerib Sepapaja tn 2 asuva nn „kirikuhoone“ renoveerimistööde I etapi teostamiseks ligi 600 000 eurot.

Technopolis Ülemiste AS ja Vanalinna Ehitus OÜ on sõlminud lepingu renoveerimistööde esimese etapi teostamiseks.Oktoobris valmiva Bernhard Schmidt’i nimelise 13-korruselise büroohoone vahetus naabruses paikneval üle 800m² suurusel huvitava arhitektuuriga hoonel renoveeritakse täielikult fassaad, teostatakse vundamendi- ja soklitööd, paigaldatakse uued aknad ning katus. Ehitustööd valmivad käesoleva aasta septembri lõpuks.

„Renoveeritav endise Dvigateli tehase tootmistsehh on viimane uue ilme saav miljööväärtuslik hoone Technopolis Ülemiste arendataval Ülemiste City maa-alal,“ ütles AS Technopolis Ülemiste juhatuse esimees Gert Jostov. „Hoone arhitektuuri ja pikliku kuju tõttu on seda rahvasuus kutsutud kirikuhooneks. Tõele au andes pole kirikuna see siiski kunagi kasutusel olnud.“

„Samuti ei ole hoone uus funktsioon veel 100% paigas. Hoone asukoht linnaku keskel on heaks eelduseks, et võtta see kasutusele kõiki siin töötavaid ja ümbruskonnas elavaid inimesi teenindava äripinnana, kuid välistatud pole ka muud võimalused,“ lisas Jostov.

„Antud objektil saame rakendada enda peamisi tugevusi, milleks on peatöövõtt ja fassaadi- ning maalritööd,“ ütles Vanalinna Ehitus OÜ juhatuse liige Kaidur Karba. „Oma töödes oleme pühendunud vana säilitamisele ja taastamisele ning meil on hea meel, et saame anda oma panuse ühe Ülemiste City piirkonna huvitava hoone taastamisel,” märkis Karba.

Autor: kinnisvarauudised. ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474