Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 20. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eriline leid: müüa 1toaline maja Nõmmel 69 500 euroga

Foto: kv.ee
kinnisvarauudised.ee selle nädala eriline leid on 1toaline ja 32ruutmeetrine kena aia ja grillimiskohaga maja Nõmmel Tallinnas.

Kuulutuses seisab, et maja koos mõttelise osaga kinnistust on eraldatud notariaalse kasutuskorraga. Maja on täielikult renoveeritud, vahetatud kõik tehnosüsteemid (vee ja kanalisatsioonitorustik, elektrisüsteem) uus katus, uus korsten, uued aknad ja uksed. Maja peamiseks kütteallikaks on õhksoojuspump, lisaküttevõimalusena olemas elektriradiaatorid ja õhkküttekamin. Maja suletud netopind on 32,5m2, ruumilahendus on järgmine: esik, köök - elutuba, magamistuba, kontorinurk, duširuum koos tualettruumiga. Elutoast pääseb sisehoovis asuvale päikesepoolsele terrassile. Maja juurde kuuluva kinnistu osa suuruseks on 250 m2, seal asuvad ka kuur ja kasvuhoone.

Majal on väga soodsad ülalpidamiskulud!

Arco Vara Tallinna elamispindade osakonna juht Agur Tammistu kommenteeris kinnisvarauudistele, et mõtteline osa tähendab kaasomandit. Ja tema sõnul tavaliselt sel juhul pangalaenu ei anta. "Kui on aga olemas notariaalne kasutuskord, nagu selles kuulutuses ka märgitud on, koos plaaniga, millel on kasutusõigusi näitavad sinised või punased jooned peal, saab pangast eluasemelaenu," kommenteeris Tammistu.

Hinna kohta märkis Tammistu, et see on täiesti normaalne. Sama raha eest saab täna remonditud kahetoalise korteri Kristiine paneelelamus. "Väikese maja eeliseks on, et elad siiski omaette ning võid oma õues grillida," kommenteeris Tammistu.

 

Kuulutus SIIN

 

Maja Nõmmel 69 500 eurot
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474