22. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo endine finantsjuht müüb ühte Saaremaa kalleimatest villadest

Foto: KV.EE
349 000 eurot maksva luksusliku eramu omanik on Kinnisvarauudiste andmeil endine Saaremaa Laevakompanii finantsdirektor ja laevaärimees Vjatšeslav Leedole kuuluva firma Saare Finants eksjuht Alar Tõru.

Tegemist on hetkel ühe kõige kallima Kuressaares pakutava eramajaga. Villa jääb nii 1342 eurose ruutmeetrihinna kui kogumaksumuse poolest KV. .ee Kuressaare pakkumistes kolmandale kohale.

Mõni aeg tagasi pakuti maja Villa Noora nime all Booking.com keskkonnas välja kuus inimest mahutava puhkemajana. Külastajatelt teenis modernse sisutusega Villa Noora välja hinnagu „suurepärane“.

Funkstiilis kõigi mugavustega villa asub Kuresaare kesklinnas. 2008. aastal ehitatud hoone üldpind on 260 m2. Villas on kokku 7 tuba, garderoob, mullivanniga saun, kaks vannituba, avar terrass ja kunstnik Mati Karmini kujundatud miinikamin.

Kinnisvarakuulutus toob eraldi välja, et eramus on kasutatud väga kvaliteetseid ehitus- ja viimistlusmaterjale. Hoone juurde kuulub 990 m2 suurune krunt.

Klienti esindav maakler keeldus müüja privaatsusele viidates kommentaaridest.

 City24 portaalis on hetkel müügil 53 Kuressaares asuvat eramut. Kogu Saaremaal pakutakse 253 eramaja, millest kalleima eest küsitakse 760 000 eurot ja odavaima saab kätte vaid 6900 euroga. Kõige kallima hinnaga on müügis Saaremaa kõige vanem, 1309. aastal esmamainitud Oti mõis, kus praegu pakutakse majutus- ja konverentsiteenust. Vaata mõisa pilte siit. 

Maa-ameti andmeil müüdi Kuressaares mullu septembrikuus kaks,  oktoobrikuus kuus ja novembris üks eramu.

Autor: Eva Kiisler, ehitusväljaannete juht

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474