4 veebruar 2016

Veskimöldresse kerkib Eesti suurim kinnisvaraarendus

Tulevane Veskimöldre elamupiirkond linnulennult  Foto: Brave Capital

Arendaja Brave Capital alustas Veskimöldre elurajooni teise etapiga, mis koos kümme aastat tagasi rajatud esimese etapiga moodustab pindalalt Eesti suurima elukondliku kinnisvaraarenduse. Arendus paikneb ca 150 ha suurusel alal Nõmme linnaosa ja Saue valla piiril Laagri alevikus.

Uus elamupiirkond koosneb 159 uuest individuaalelamust ja 91 ridaelamuboksist. Kortermaju sinna ei tule. Uue kodu leiab endale ligikaudu 1000 elanikku.

Arendaja Brave Capitali juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on Veskimöldre suurim era- ja avaliku sektori koostöös valmiv elukeskkonnaarendus. „Veskimöldre on terviklikult lahendatud elukeskkond. Märksõnadeks on kõrghaljastus, läbimõeldud infrastruktuur, viisakas naabruskond, looduslik keskkond, korralikud valgustusega teed ja tänavad, sportimisvõimalused, turvalisus ning hea ühendus Tallinna kesklinnaga.”  

Investeeringute suurus ilma hoonestuseta on ca 7 miljonit eurot. Elamupiirkond valmib aastaks 2022. 

Möödasõit parandab elukeskkonda

„Veskimöldre esimene etapp, mis rajati aastatel 1996-2005, oli meie meeskonna töö. Teise etapi ettevalmistamisel tugineme valdavalt olemasolevale kogemusele. Lisaks oleme küsinud tagasisidet Veskimöldre elanikelt, mida nende arvates teise etapi rajamise juures veelgi paremini teha saaksime,” lisas Kuusk.

„Omavalitsusel on hea meel, et Tallinna piirile rajatakse kõrgel tasemel elamurajoon. Koostöös arendajaga kavandatakse veel Veskimöldresse uus kool ja lasteaed ning Maanteeameti poolt ehitatav Laagri möödasõit parandab veelgi olemasolevat elukeskkonda, ” ütles Saue vallavanem Andres Laisk. 

Kinnistute müük on alanud, teatas ettevõte.

Autor: Eva Kiisler, ehitusväljaannete juht

Jaga lugu:
Seotud lood
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806