14. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara valis juhatuse liikmeid

Riigi Kinnisvara ASi uus juhatuse liige Piia Kallas
Autor: Meeli Küttim
Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu valis 34 kandidaadi seast ettevõtte juhatuse liikmeteks Piia Kallase ja Tanel Tiitsu. Piia Kallas on varasemalt töötanud ettevõtte juhatuses ja on käesoleval hetkel RKASi finantsdirektor ning Tanel Tiits töötab ettevõtte Lõuna piirkonna haldusjuhina. Valitud juhatuse liikmed asuvad tööle käesoleva aasta jooksul.

RKASi nõukogu esimehe Tarmo Porgandi sõnul sai nii Piia Kallase kui ka Tanel Tiitsu valikul määravaks mõlema isiku pikaajaline juhtimiskogemus ja selge visioon ettevõtte arendamise osas. „Nõukogu on veendunud, et koos eelmisel aastal ametisse asunud juhatuse esimehega oleme suutnud komplekteerida võimeka meeskonna selleks, et arendada RKASi edasi veelgi professionaalsemaks ja tõhusamaks kinnisvara kompetentsikeskuseks,“ lisas nõukogu esimees.

Piia Kallas on varasemalt töötanud RKASi juhatuse liikmena ja on käesoleval ajal ettevõtte finantsdirektor. Tanel Tiits töötab RKASi Lõuna piirkonna haldusjuhina.Kuni sügiseni jätkab RKASi juhatuses tööd Elari Udam, kelle teenistusleping lõppeb 18. oktoobril.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474