8. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülevaade: Turvakonverentsi galerii

Turvakonverents 2016
Autor: Lauri Leet
Eile toimus Eesti Turvaettevõtete Liidu toel ning Äripäeva teemaveebi kinnisvarauudised.ee korraldusel traditsiooniline Turvakonverents. Üle 80 osalejaga sündmus tõi kokku sektori võtmesikud, jagati turvavaldkonna aasta parimate auhindu ning kuulati ettekandeid alates põgenikekriisist kuni droonide kasutamiseni välja.

Järgneb pildigalerii sündmusest.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474