5. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

„Aasta Kinnisvarategu“ on Ülemiste keskuse laiendus

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnits Ülemiste keskuse laiendustöödel umbes poolteist aastat tagasi.
Autor: Eiko Kink
Eesti Kinnisvarafirmade Liit kuulutas täna toimunud kevadkonverentsil „Kuhu liigub Eesti kinnisvaraturg?“ välja „Kinnisvara tegu 2015“ laureaadi, kelleks on Ülemiste Center OÜ.

 

2014 - Technopolis Ülemiste AS, Ülemiste City linnaku arendamine

2013 - EfTEN Capital AS, EfTEN Kinnisvarafond 2012 - Tallinna Linnaplaneerimisamet, Tallinna uus ehitusmäärus2011 - Citycon, Kristiine Keskuse ost

„Ülemiste Center OÜ pälvis žürii enamuse poolehoiu Ülemiste keskuse muljetavaldava laienemise eest, mis algas 2013.aastal ja lõpetati 2015,“ ütles  EKFL-i tegevdirektor Tõnis Rüütel.

Ülemiste keskuse omanik ja arendaja on Norra firma Linstow AS.  Keskuse laienduse käigus suurendati ehitusalust pinda 50 000 ruutmeetrilt 92 000 ruutmeetrile, sealhulgas renoveeriti täielikult kogu vanem osa.  Tänu sellele on Ülemiste keskus Eesti suurim moe- ja perekeskus. Suurt rõhku on pandud nii kauba- ja toidukohtade valikule kui ka sisekujundusele ja mõnusa ostukeskkonna loomisele.

Ülemiste keskuse tegevjuhi Guido Pärnitsa sõnul on „Aasta kinnisvara tegu 2015“ laureaadiks kuulutamine keskuse jaoks järjekordne meeldiv tunnustus. „Äsja oli meil rõõm teatada Euroopa kaubanduskeskuste konkursi võidust mainekal ICSC aastakongressil Milanos. Uus tunnustus aasta kinnisvarateo näol kinnitab Ülemiste keskuse erakordsust ning väärtustab tehtud otsuseid ja suurt meeskonnatööd tänase tulemuseni jõudmisel,“ ütles Pärnits. 

 Pärnits lisas konverentsil tunnustust vastu võttes, et heameel on ka selle üle, et järjest enam hinnatakse kinnisvaraarendajate üldist panust ühiskonda ja elukeskkonna arendamisse. „Kui vaadata tagasi kolmele viimasele aastale, on heameel näha, et kinnisvarateo auhinna laureaadiks on saanud just need teod, mille rahaline väärtus ei ole tingimata tingimata suurim, ent kelle panus on sellevõrra suurem just ümbritseva keskkonna parandamise ja arendamise suhtes.“

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474