18. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eno Juul avab novembris viienda RE/MAXi büroo

Eno Juul
Foto: Raul Mee
Endine Euroapteegi keti juht Eno Juul avab novembris koos abikaasa Sandra Juuliga viienda RE/MAXi büroo, mille kontor asub Eesti Loto majas ning saab praegu remondimeestelt viimast lihvi.

Eno Juul rääkis kinnisvarauudised.ee-le, et RE/MAXi frantsiisi ostmise mõte hakaks idanema sellest, et tema abikaasa Sandra Juul töötab juba maaklerina selle kaubamärgi all. Eno ise omab rohkem kui 15aastast ärikinnisvara alast kogemust, kuid mitte maaklerina, vaid seoses oma eelmiste töökohtadega apteegi- ja kasiinoäris, kus ettevõtted pidevalt haaret laiendasid ning uusi tegevuskohti ja töötajaid otsisid.

"Uue RE/MAX kontoriga on konkreetsed plaanid. Oleme juba alustanud värbamisega ja plaanime maaklerite arvu kasvatada kiiresti 20 peale,“ lubas Eno Juul. Tema ülesandeks jääb uute inimeste leidmine ning koolitamine, abikaasa tegeleb edasi elukondliku kinnisvara ehk peamiselt korterite ja majade müügiga.

„Praegu meil maakleritega konkreetseid kokkuleppeid veel sõlmitud ei ole,“ tunnistas Juul. Ta avaldas arvamust, et 20 asjaliku maakleri leidmine aasta jooksul on teostatav, kuid selleks tuleb värvata ja koolitada oluliselt rohkem inimesi.

"Meil on agressiivse laienemise plaan. Soovime minna Tartusse, lisaks mahub pealinna kindlasti veel vähemalt kaks-kolm RE/MAXi kontorit," kommenteeris laienemist frantsiisiandja RE/MAX Estonia juhatuse liige Heiti Karafin. Ta täpsustas, et saab RE/MAXi kiituseks öelda - neil on piisavalt vahendid, millega maaklereid üle meelitada. Peamise präänikuna tõi Karafin välja turu parimad erialased koolitused, mis aitavad RE/MAXi maaklereil konkurentidest eristuda.

Frantsiisiandja RE/MAX Estonia lepingupartneriks on Eno Juuli ja Sandra Juuli firma NS Wind OÜ, mis sõlmis frantsiisilepingu 12. oktoobril.

RE/MAX on esindatud enam kui 100 riigis üle maailma. Praegu opereerib RE/MAX Tallinnas ja Harjumaal viie bürooga. Euroopas on RE/MAX maaklerite arv kasvanud selle aasta algusest 13 000 inimeselt 17 000 inimeseni.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474