23. oktoober 2016

Kuidas valida õllemeistrile võimalikult edukat asukohta?

Autor: Raul Mee

Kuhu on kõige mõttekam oma käsitööõlle pruulikoda ja degusteerimissaali rajada, et sihtrühm ja asukoht äri soosiks?

Nendele ja teistele sarnastele küsimustele vastab ruumianalüüs, kirjutab Statistikaamet oma blogis.

Statistikaamet näitas Tallinna Ettevõtluspäeva raames asukoha valimist käsitööõlle pruulikojale ja degusteerimissaalile, kus sihtrühma puhul on ette antud järgnevad parameetrid: „mehed ja naised, 18–55-aastased, kenad, vabad ja abielus, võib lapsi olla, elab pigem linnas, töö on hea, loominguline ja tasuv, auto on „räim“, pigem sõidab rattaga, puhkavad tihti ja palju, rõivad on disainerilt ja kaltsukast, hobid on discgolf, rattasõit ja käsitööõlu, haridustase on kõrgharidus“. Lisaparameetrina tuli arvestada ka turistide osatähtsust Tallinnas.

Esmalt kaardistas Statistikaamet sisendandmed. Edasi valmis neli Tallinna kaarti, mis ühendati. Ruumianalüüsi tegemise detailset kirjeldust saab vaadata siit.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474