24. november 2016

Coop avas uue kontseptsiooniga marketi

Hübriid-nutikassa Coopi Lasnamäe Maksimarketis
Autor: Coop

Coop Eesti avas täna Lasnamäel uudse kontseptsiooniga Maksimarketi, milles on kõigi Balti riikide lõikes ainulaadne Nutikassaga hübriidlahendus.

Lasnamäe Maksimarketis alustati ulatuslikke hoone ja kaupluse renoveerimistöid septembri lõpus ning investeeringute maht oli ca 2 miljonit eurot. Lisaks kauplusele renoveeris keskuse omanik ka hoone fassaadi, mille lõplikud tööd valmivad detsembri alguses.

Coop Eesti arendusdirektori Priit Petersoni sõnul on uuendatud kaupluses kasutatud toidukaupluste kõige uuemaid trende. „Esmakordselt oleme loonud hüpermarketisse eraldi teekonna lõunasöögi ostjatele koos Nutikassa lahendusega, võimaldades seeläbi kiirete ostude tegijatel hoida kokku arvestatavat aega,“ kommenteeris Peterson pressiteate vahendusel.

„Oleme enam kui 5000 ruutmeetrisel müügipinnal loonud n-ö osakonnad, et kliendil oleks lihtsam sedavõrd suure sortimendiga kaupluses orienteeruda,“ lisas Peterson.

Nutikassa hübriidlahendus võimaldab lisaks traditsioonilisele kassale kasutada omal valikul nii puldiga iseostlemissüsteemi kui ka iseteeninduskassat, kus on ühtlasi võimalik tasuda ostude eest sularahas.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806