18. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvaraportaal kv.ee hoiab külastatavuse liidrikohta

Külastatavuse liidripositsioon ei ole tihedas rebimises vahetunud.
Foto: Pixabay
Eesti kinnisvaraportaalide liidrikohta hoiab endiselt kv.ee, mille enam kui kolm miljonit kuulutuste vaatamist nädalas on 1,5 korda enam, kui kõigil ülejäänud kinnisvaraportaalidel kokku.

Eelmisel nädalal vaadati kv.ee-s kinnisvarakuulutusi kokku 3,2 miljonit korda, vahendas kinnisvaraportaal TNS Emori värsket veebilehtede külastatavuse statistikat. Võrreldes märtsikuuga, mil kv.ee püstitas kõigi aegade külastatavuse rekordi, tõi aprilli esimene nädal kaasa 14% languse, kuid aprilli külastatavus püsib möödunud aasta sama kuuga ühel tasemel.

"Ühte kuulutust vaadatakse portaalis keskmiselt 1000 korda kuus, mistõttu on kv.ee selgelt kõige soodsam ja täpsema sihikuga kinnisvara turundamiskanal," kommenteeris portaali juht Tarvo Teslon. "See tähendab, et sama raha eest näeb KV.EE kuulutusi kümnetest kordades rohkem inimesi kui näiteks palju räägitud sotsiaalmeedias."

Praegu on kv.ee-s üleval ka 2269 kuulutust otse omanikult, mis kinnisvarafirmade kodulehtedel ja nende kasutatavates teistes kanalites, näiteks kinnisvarabüroode Facebooki kontodel, ei kajastu. "See on läbi aegade suurim arv ja näitab kinnisvaraomanike usaldust väljakujunenud keskkonna vastu," lisas Teslon.

Suuremate vahendusbüroode kv.ee-st lahkumise järgselt on topeltkuulutuste arv tugevalt vähenenud ja sisu selle võrra unikaalsem. Kinnisvaraportaaliga on 11 lahkuja järgselt liitunud 21 uut maaklerfirmat, millest osades toimetavad kv.ee-d boikoteerinud firmade maaklerid.

Teslon soovitab suuremaid vahendusbüroosid kasutavatel kinnisvaramüüjatel maaklerlepingud üle vaadata, kuna üldjuhul on seal lubatud reklaamida kliendi kinnisvara Eesti suurimates kinnisvaraportaalides.

 

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474