4. mai 2017

Capital Mill võlus Jyski Läänemaale

Haapsalu Jysk
Autor: Andres Raudjalg

Rahvusvaheline kodukaupade kett Jysk avas täna kaupluse Haapsalu ja Ridala valla piiril asuvas Capital Millile kuuluvas Rannarootsi keskuses.

Rannarootsi keskuse Jysk on Taani päritolu jaeketi üheksas pood Eestis ning juba kolmekümnenes kauplus Balti riikides. Jysk investeeris 1100 ruutmeetrisel alal laiuva kaupluse ehitusse üle 350 000 euro. Äsja avatud kauplus annab tööd kümnele inimesele.

Jyski Baltimaade ja Valgevene tegevjuhi Dace Zundure sõnul näeb jaekett Läänemaas olulist potentsiaali ning Eestis kavatseb ettevõte tänavu veelgi laieneda. “Meie veebipoe müügistatistika näitab, et läänlaste huvi Jyski vastu on suur ning Haapsalu poe avamises näeme head võimalust tulla oma klientidele lähemale,” rääkis Zundure.

Rannarootsi keskuse esindaja Lissi Lodesoni sõnul oodati Haapsalus Jyski juba ammu. “Meil on ääretult hea meel, et Jysk avab oma esimese Läänemaa kaupluse just Rannarootsi keskuses. Poe kaubavalik katab seni puuduolevad kaubasegmendid,” rääkis ta.

Jysk avas oma esimese poe Eestis 2002. aastal. Praegu omab jaekett poode Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Haapsalus. Skandinaavia disainist ja elustiilist inspireeritud Jyski Haapsalu pood pakub külastajatele erinevaid kodutarbeid alates magamistoa sisustusest, voodipesust ja aksessuaaridest kuni laia valiku suvemööblini välja.

Capital Mill omandas 7012 ruutmeetrise üüripinna ja 400 parkimiskohaga Rannarootsi keskuse 2009 suvel. Selle ankurüürnikuks on Selver. Kõigi Haapsallu, Hiiumaale ja Vormsile sõitvate autode trajektooril paiknev kaubanduskeskus avati külastajatele 2010 mais. Kuigi Rannarootsi keskus asub autoga liikujale ning parkijale oluliselt paremas asukohas, kui näiteks Haapsalu kaubamaja, oli seal viimastel aastatel mitmeid väiksemaid tühje äripindu.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806