4. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selgusid turvavaldkonna parimad

Aasta Turvatöötaja Anastassia Ivlijeva, kellest vasakul seisab ETEL juhatuse esimees Villu Õun ja paremal ETEL tegevjuht Andre Lilleleht.
Foto: ETEL
Eesti Turvaettevõtete Liit (ETEL) kuulutas välja 2016. aasta parima turvatöötaja, parima turvatehniku, tunnustatud turvalahenduse ja hea turvaturu eeskujuks oleva ettevõtte.

Tunnustuse Aasta Turvatöötaja pälvis tänavu möödunud aasta töö ja saavutuste eest G4S Eesti ASi turvatöötaja Anastassia Ivlijeva. Aunimetuse Aasta Turvatehnik sai Avo Aulis Viking Security ASist. Tunnustatud Turvalahendus 2016 on praamisadamate automaatne läbipääsu- ja liiklusjuhtimissüsteem, mille tellis TS Laevad OÜ. Lahenduse ehitas välja Hansab AS.

24. mail toimub tuleohutuskonverents. Vaata kava ja registreeru SIIT!

Maxima Eesti AS sai uuendusliku mehitatud valve turvahanke läbiviimise eest tiitli Hea Turvaturu Eeskuju. Tähelepanuväärne oli, et Maxima fikseeris hankes turvatöötajale makstava töötasu miinimumsuuruse. Hea eeskuju tiitlit anti välja esimest korda.

Parima turvatöötaja nominente oli kokku neli. Lisaks Anastassia Ivlijevale esitati ka Anne Taal Securitas Eesti ASist, Tambet Meier Viking Security ASist ja Peeter Kutsar USS Security Eesti ASist.

Aasta Turvatehniku tiitlile kandideeris kolm inimest. Lisaks liidu poolt pärjatule tunnustasid turvaettevõtted Jarno Dikker Securitas Eesti ASist ja Erkki Orupõldu G4S Eesti ASist.

Mullu Eesti rahva muuseumi ja Võru maakonna ühistranspordi turvasüsteemisesse investeerinud Riigi Kinnisvara AS ja Hansa Bussiliinid AS kandideerisid samuti parima turvalahenduse tiitlile. Muuseumi turvalahenduse teostas Optimus Systems AS ja ühistranspordi turvalahenduse Viking Security AS.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474