12. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealinn: Reidi tee vastu sõdib Metro Capital

Alles ehitatavate Kiikri residentside reklaam piirdeaial tänavu märtsis.
Foto: kinnisvarauudised.ee
Reidi tee ära jäämisest võidaks kinnisvaramagnaadid, kellest on Reidi tee äärde ja Reidi tee vastu enim panustanud Metro Capital, avaldas ajaleht Pealinn.

Nafta tänava elanik advokaat Gennadi Kull ütles väljaandele, et Narva maanteed pidi sõidavad praegu suured veokid ööpäevaringselt, sest Eestis ei ole sellist liikluskeeldu nagu Euroopas – kella 22-7. Kui Reidi tee valmis ehitatakse, suunduvad veokid Narva maanteelt otse Pikksilma, Kiikri ja Tuukri tänava korterelamte akende alla.

Kull ise on Reidi tee poolt ja tuletas meelde, kuidas omal ajal sõditi ka Laagna tee pikenduse vastu Peterburi maanteele ja Tammsaare tee pikenduse vastu.

"Ma arvan, miks Reidi tee vastu sõditakse – siin on kellegi huvid mängus, ja see on Tuukri ja Pikksilma tänava kinnisvaraarendajate probleem – nende majade hinnad ju langevad, kui neli Reidi tee sõidurida hakkab nende akende alt läbi minema. Nemad on rahastanud seda (Reidi tee vastast – toim) lärmi, selles pole mõtet kaheldagi. Merevaadet nad enam ei müü, müüvad mere lähedust," sõnas Kull.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474