22. juuni 2017

Millised on uhke Promenaadi maja vaated?

Vaade Promenaadi maja fassaadiküljele üle Porto Franco ehitusplatsi. Hele hoone kannab Linnamaja nime ja tume on Peremaja.
Autor: kinnisvarauudised.ee
Kinnisvarabüroo Uus Maa tutvustas Promenaadi majade perre kuuluva Peremaja näidiskortereid, mille aknad ning lummavad terrassivaated avanevad nii Tallinna vanalinnale kui ka üle Porto Franco tulevase asukoha otse merele.

Esimesena valminud Linnamaja, Peremaja ja Peremaja torn on kõik ühe aadressiga, milleks on Poordi 3. Majadel on ka üks ja sama ehitisregistri kood. Registri andmetel hakati hoonet ehitama 2015 aprillis. Kasutusloa sai maja 2016 juba detsembris.

Kuigi Peremaja näidiskorterid on valmis ning sisustatud, on see maja tervikuna alles viimistlusjärgus. Korterite suurus jääb vahemikku 40,8-119,8 ruutmeetrit. Suuremad korterid on läbi maja, mis tähendab, et kõrgemate korruste akendest avaneb praegu kaunis vaade nii Tallinna vanalinnale kui ka reisisadamale ja merele. Enamusel korteritest on ka terrass.

Praegu rikub merepoolset vaadet vundamendijärgus kaubanduskeskuse Porto Franco ehitusplats, mis jääb otse Promenaadi maja ja mere vahele.

Loe Promenaadi maja müügi minekust Kinnisvarabüroo Uus Maa kätte SIIT ja intervjuud Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderiga SIIT, kus ta ütleb, et Promenaadi maja korterite müügisiht on seatud 2019. aastale.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474