22 juuni 2017
Jaga lugu:

Millised on uhke Promenaadi maja vaated?

Vaade Promenaadi maja fassaadiküljele üle Porto Franco ehitusplatsi. Hele hoone kannab Linnamaja nime ja tume on Peremaja.  Foto: kinnisvarauudised.ee

Kinnisvarabüroo Uus Maa tutvustas Promenaadi majade perre kuuluva Peremaja näidiskortereid, mille aknad ning lummavad terrassivaated avanevad nii Tallinna vanalinnale kui ka üle Porto Franco tulevase asukoha otse merele.

Esimesena valminud Linnamaja, Peremaja ja Peremaja torn on kõik ühe aadressiga, milleks on Poordi 3. Majadel on ka üks ja sama ehitisregistri kood. Registri andmetel hakati hoonet ehitama 2015 aprillis. Kasutusloa sai maja 2016 juba detsembris.

Kuigi Peremaja näidiskorterid on valmis ning sisustatud, on see maja tervikuna alles viimistlusjärgus. Korterite suurus jääb vahemikku 40,8-119,8 ruutmeetrit. Suuremad korterid on läbi maja, mis tähendab, et kõrgemate korruste akendest avaneb praegu kaunis vaade nii Tallinna vanalinnale kui ka reisisadamale ja merele. Enamusel korteritest on ka terrass.

Praegu rikub merepoolset vaadet vundamendijärgus kaubanduskeskuse Porto Franco ehitusplats, mis jääb otse Promenaadi maja ja mere vahele.

Loe Promenaadi maja müügi minekust Kinnisvarabüroo Uus Maa kätte SIIT ja intervjuud Capital Milli tegevjuhi Igor Mölderiga SIIT, kus ta ütleb, et Promenaadi maja korterite müügisiht on seatud 2019. aastale.

Promenaadi maja  
Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee