28. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara etteotsa asub Kati Kusmin

Kati Kusmin
Foto: Äripäev
Riigi Kinnisvara ASi (RKAS) nõukogu nimetas ettevõtte juhatuse esimeheks Kati Kusmini, kes asub ametisse kolmeks järgnevaks aastaks 4. detsembril.

Kusmin valiti välja rohkem kui 60 tippjuhi kandidaadi seast. Lõppvoorus oli tal kuus konkurenti.

RKASi nõukogu esimehe Sulev Luiga sõnul said määravaks Kati Kusmini oskused ja isikuomadused, mis võimaldavad tal toime tulla riigi kinnisvaraettevõtte ees seisvate väljakutsetega.

Kati Kusmini sõnul oli ta seni töötamise avalikus sektoris enda jaoks välistanud, kuid viimasel ajal on mitmed tugevad erasektori tippjuhid riigiameteid või –ettevõtteid juhtima liikunud ja see innustas.

Kusmin on varem olnud juhatuse liige börsiettevõtetes Silvano Fashion Group ja Baltika, juhatuse esimees ETK-s ja Kalevis ning erinevatel juhipositsioonidel Tallinna Kaubamajas, Reval Hotelligrupis ning Hotell Olümpias. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474