20. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turvatöötajad päästsid küünlaga kohviku tulekahjust

Foto: Pixabay
Häireteatele reageerinud G4S turvatöötajad kustutasid Tartu kesklinna kohvikus põlengu, mis tekkis järelvalveta ununenud küünlast.

15. detsembril, mõni minut peale kümmet õhtul, sai G4S juhtimiskeskus häireteate Tartu kesklinnas asuvast kohvikust. Viie minutiga sündmuskohale jõudnud turvatöötajad märkasid läbi aknaklaasi kohviku letil umbes meetri kõrgust leeki, avaldas turvafirma.

Mehed teavitasid juhtunust kohe häirekeskust ja kohviku esindajat. Kohviku ruumid olid lukustatud, kuid kohviku esindaja juhiste järgi pääsesid turvatöötajad ruumidesse. Selgus, et kohvikus oli küünal letile põlema unustatud. Küünlajalg oli aga kaunistatud põlevast materjalist, mis küünlaleegist süttis.

Turvatöötaja Tanel kustutas kahjutule, viies põlevad esemed majast välja. „Kuna kohvik oli suitsu täis, tuulutasime ruumid ja hetk hiljem saabusid päästjad,“ ütles ta.

Põlengus sai kahjustada kohviku lett ja selle kohal olev lagi.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474