5. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colliers laiendas Soomes plahvatuslikult haaret

Ovenia Groupi juhtkond
Foto: Ovenia
Colliers International Group Inc. omandas Soome juhtiva kinnisvara haldus- ja juhtimisettevõtte Ovenia Groupi ja andis sellele oma nime.

Ovenia Group võttis alates 4. jaanuaril toimunud tehingust kasutusele Colliers Internationali kaubamärgi kogu Soomes.

Colliers International Eesti tegevjuht Maile Oja kommenteeris, Eesti poolt vaadates on tegemist oodatud ja hea uudisega, kuivõrd Soome ja Eesti on äriliselt tihedalt seotud.

"Ühise kõrgkvaliteetse teeninduskultuuriga ja parimate spetsialistidega oleme loonud koos Colliersiga oma riigi kinnisvara valdkonna liidri," ütles Ovenia Groupi tegevjuht ja praeguseks juba Colliers International Soome tegevjuht Sirpa Ojala.

Colliers International EMEA regiooni juhi Chris McLernoni sõnul on tegemist ühinemisega, mis tähistab olulist verstaposti Colliersi Põhjamaade ja Euroopa laienemisplaanides.

“Meie kliendid on oodanud Colliersi tegevuse tugevdamist Põhjamaades juba mõnda aega ja selle investeeringuga siseneme Soome kinnisvaraturule vaieldamatu liidrina. Meie uus äri Soomes tugevdab oluliselt juba olemasolevat kinnisvara haldus- ja juhtimisplatvormi kogu Põhjamaades ja EMEA regioonis,” rääkis McLernon.

Helsingis asuva peakontoriga Ovenia Group loodi 1980. aastal. Ovenia ja annab tööd enamale kui 500 spetsialistile üle Soome ja grupi viimase 12 kuu käive ulatus üle 40 miljoni euro. Ettevõte on spetsialiseerinud ärikinnisvara haldusele, kaubanduspindade kontseptsioonide väljatöötamisele ja arendusele ning elukondliku kinnisvara haldusele, mis hõlmab muuhulgas ka elukondliku kinnisvara üüriteemasid.

Colliers haldab nüüd Soomes üle kümne miljoni ruutmeetri suurust kinnisvaraportfelli ning pakub laia valikut kinnisvara haldamise ja nõustamisteenuseid.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474