Taavi Ojala räägib Juhkentali kvartalist

Taavi Ojala
Taavi Ojala

Balti riikide ühe vanema ja suurema ärikinnisvaraportfelliga Kapiteli (endise nimega E.L.L Kinnisvara) juht Taavi Ojala rääkis Äripäeva raadiole Eesti, Läti ja Leedu kinnisvaraturust ning plaanidest Juhkentali kvartalis.

Saates on juttu Eesti, Läti ja Leedu ärikinnisvaraturu tähtsamatest suundumustest ning mida plaanib Kapitel rajada Tallinna südalinna krundile, mida Merko suuromanik Toomas Annus on nimetanud eelmise buumi aja suurimaks kinnisvaralolluseks.

Samuti selgub, kellel peaks ärikinnisvaraturul olema vesi ahjus ning millised on Kapiteli plaanid senistel ja uutel turgudel.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised