8. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavi Ojala räägib Juhkentali kvartalist

Taavi Ojala
Foto: Äripäev
Balti riikide ühe vanema ja suurema ärikinnisvaraportfelliga Kapiteli (endise nimega E.L.L Kinnisvara) juht Taavi Ojala rääkis Äripäeva raadiole Eesti, Läti ja Leedu kinnisvaraturust ning plaanidest Juhkentali kvartalis.

Saates on juttu Eesti, Läti ja Leedu ärikinnisvaraturu tähtsamatest suundumustest ning mida plaanib Kapitel rajada Tallinna südalinna krundile, mida Merko suuromanik Toomas Annus on nimetanud eelmise buumi aja suurimaks kinnisvaralolluseks.

Samuti selgub, kellel peaks ärikinnisvaraturul olema vesi ahjus ning millised on Kapiteli plaanid senistel ja uutel turgudel.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474