Autor: kinnisvarauudised.ee • 16. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa üürib äripindu uuel moel

Foto: Mарина Xодус лицензированный маклер Uus Maa Kinnisvarabüroo
Uus Maa Kinnisvarabüroo ja Hammerhead asusid pakkuma multifunktsionaalseid äripindu 2019. aastal Artelli täbnaval valmivas ärihoones. Seejuures jääb kogu pindade väljaüürimise töö Uus Maa õlule.

„Meil on selline kokkulepe, kus Uus Maa koordineerib kõikide erinevate büroode vahelist koostööd. Kes iganes toob kliendi, saab 100% vahendustasu, sh ka Uus Maa. See on äripindade turul midagi täiesti uut, kus võetakse üks büroo korraldama kogu müüki ja koostööd," rääkis Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade juhtiv konsultant Kristjan Ploompuu.

2019. aasta suvel valmiv ärihoone nimega K2 on selle aasta kevadel valminud K1 (Kadaka tee 4) arenduse II etapp. Kokku on arenduses ca 2600 ruutmeetrit üüritavat pinda.

Hoone on kavandatud peamiselt ühekorruselise ärihoonena, mis on jagatud eraldi funktsioneerivateks boksideks. Igal boksil autonoomne õhk-vesikütte konverteri baasil töötav energiaefektiivne küttelahendus ning jahutus. Maja katusele on paigaldatud päikesepaneelid, mis tagavad B-energiaklassi.

Hoone Kadaka tee poolsesse otsa planeeritud teise korruse büroo- ja teeninduspindade plokk.

K2 ärihoone arendaja on Hammerhead OÜ.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474