Ovaal Maja sai nurgakivi

FOTO: Fund Ehitus
FOTO: Fund Ehitus

Täna pandi nurgakivi Veerenni 38 kinnistule ehitatavale uuele moodsale büroohoonele Ovaal Maja.

Ovaal Maja on uue ärikvartali esimene etapp, asukohast Veerenni tänava ja Filtri tee ringristmiku juures inspireeritult on ärikvartali nimeks Ringi Bürood. 2019. aasta jaanuaris valmivale Ovaal Majale järgneb sama aasta sügisel valmiv Ellips Maja.

Hoone asukoht on ühelt poolt südalinnale ligidal, teiselt poolt piisavalt kaugel, et pakkuda headel tingimustel parkimist - ärikvartalis on ca 350 parkimiskohta ja parkimine on tasuta. Paiknemine oluliste magistraalide läheduses võimaldab hea ligipääsu ja ühenduse erinevate linnaosadega.

Ovaal Maja naabruses asub Veerenni Tervisekeskus ning on alustatud uue elamukvartali rajamisega Baltika kvartali ja Ovaal Maja vahelisel alal. Veerenni kodud on hubane ja pargilik asum, kuhu on planeeritud mitmes etapis ehitada kuni 1600 korterit.

Tegemist on energiasäästliku majaga, Ovaal Maja on A klassi energiakulu märgisega. Maaküte ja energiavaiad kombineerituna koostootmisjaamaga tagavad ülimadalad kütte- ja jahtuskulud, mis kajastuvad kommunaalkuludes.

Ovaal Majas on ca 6000m² üüritavat pinda, sealhulgas ka 1. korrusel paiknev kohvik ning 0 korrusel paiknevad autopesula ja teeninduspind. Hoone arendaja ja ehitaja on Fund Ehitus, üüripindade müügiga tegeleb RE Kinnisvara.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised