Autor: kinnisvarauudised.ee • 2. november 2018

Kes on kolm parimat palgamaksjat kinnisvaras?

Autor: Andras Kralla
Kinnsivara alal tegutsevatest ettevõtetest maksab parimat palka Tallinna Kaubamaja Kinnisvara, selgub värskelt ilmunud Äripäeva Palga TOPist.

Tabelis 15. kohale paigutunud ettevõtte 10 töötajat saavad keskmiselt 4008 euro suurust töötasu. 

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS haldab Tallinna Kaubamaja kontserni kuuluvat kinnisvara Eestis, Lätis ja Leedus. 2016. aastal oli ettevõttes 9 töötajat, kelle keskmine tasu oli 3759 eurot.

Järgmise kinnisvara valdkonda kuuluva ettevõttena asub tabelis 120. kohal ehitus- ja kinnisvaraturul tegutsev mõjukas valdusfirma Riverito, mis maksab oma 785 töötajale keskmiselt 2884 euro suurust töötasu. Kontserni ettevõtetes on töötajate arv aastaga märkimisväärselt vähenenud, kuid kontserni kuuluvate firmade töötajate keskmine palk kasvanud. 2016. aastal oli töötajaid kontserni ettevõtetes kokku 825 ning nende keskmine kuutasu oli 2511 eurot.

Kinnisvaraettevõtetest kolmandana asub tabelis kinnisvarahaldusega tegelev Kawe AS, mis maksab oma 16 töötajale 2645 euro suurust töötasu. Kawe põhitegevus on kinnisvaraprojektide elluviimine, kinnisvara haldamine ja tehingute teostamine kinnisvaraga. Töötajate arv eelmisel aastal ei muutunud, keskmine töötasu tõusis 3%. 2016. aastal kerkis ettevõttes palk 8%.

Äripäeva Infopanga koostatud Palga TOPi valimisse jõudsid ettevõtted, kus keskmine brutotasu töötaja kohta oli viimases majandusaasta aruandes 1500 eurot või rohkem ning täistööajale taandatud keskmine töötajate arv 10 või rohkem. 

Vaata kogu Palga TOPi SIIT.

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474