Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Colonna investorid ostsid Lõkke 4 büroohoone

Colonna investorid ostsid Tallinna kesklinnas Lõkke 4 asuva büroohoone, mille peamised üürnikud on Riigi Tugiteenuste Keskus ja Kaitseväe Toetusteenuste Keskus.
Foto: Andrei Ozdoba

Algselt 1975. aastal valminud büroohoone sai 2004. aastal juurdeehituse ning seda on mitmel korral renoveeritud – viimati läbis maja uuenduskuuri 2018. aastal. Tehingu müügihinda pooled avaldada ei soovi. Samuti jätab Colonna üldse täpsustamata, kes on tehingu teine osapool. "Müüjateks olid erinevad erainvestorid," vastas Colonna Varahalduse COO Margus Kluge. Hoones on üle 4000 ruutmeetri üüripinda. Colonna jätkab lepinguid kõigi seniste üürnikega.

Colonna tegevjuhi Roberto De Silvestri sõnul on Colonna peamiselt spetsialiseerunud ärikinnisvarale ning ettevõte otsib pidevalt uusi võimalusi investeerimiseks: „Colonna portfelli kuulub eelnevalt mitmeid hooneid, mille üürnikeks on riigi või kohaliku omavalitsuse institutsioonid ning meil on hea meel, et saame Lõkke 4 tehinguga laiendada oma koostööd avaliku sektoriga. Suurima tähelepanu olemegi suunanud investeerimisvõimaluste otsimisele Tallinnas, aga huviga jälgime ärikinnisvaraturgu ka Läti ja Leedu pealinnades.“

2006. aastal tegevust alustanud investeerimisfirma Colonna vahendab peamiselt rahvusvaheliste professionaalsete investorite kapitalipaigutusi Baltimaade kinnisvaraprojektidesse ning korraldab ostetud objektide majandustegevust.

Colonna grupi vahendusel on investeeritud Balti kinnisvaraturule ligi 300 miljonit eurot. Ettevõtte portfelli kuulub üle 90 ärihoone, milles on kokku rohkem kui 250 000 ruutmeetrit üüritavat pinda ja üle 800 üürniku Eestis ja Lätis. Colonna lööb aktiivselt kaasa heategevusprojektides ja toetab kultuuri ning sporti.

Loe Äripäevast, milliste ettevõetete ja inimestega on Lõkke 4 ajaloo jooksul seotud olnud. Artikli leiad SIIT

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474