Autor: kinnisvarauudised.ee • 4. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon ehitab Jõhvi sõjaväelinnakusse 300-kohalise kasarmu

Nordecon AS ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus sõlmisid lepingu Jõhvi sõjaväelinnaku kasarmu projekteerimis- ja ehitustöödeks. Lepingu maksumus on 4,6 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.
Nordecon kortermaja ehitusel Tallinnas.
Foto: Andras Kralla

„Nordecon on ehitanud eelnevalt Tapa sõjaväelinnakusse mitmeid objekte, sealhulgas ka neli kasarmut. Kindlasti saame kasutada neid varasemaid kogemusi ja teadmisi Jõhvi sõjaväelinnaku lepinguobjektide ehitamisel, sest Jõhvi kasarmu on samasugune nagu Tapa sõjaväelinnakus,“ ütles Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma.

Lepingu järgi tehtavad tööd algavad Jõhvi sõjaväelinnakus juba sel kuul ning lõppevad 2020. aasta mais. Ehitustööd hõlmavad ka nõrkvoolusüsteemide projekteerimist ja ehitustöid, staabihoone rekonstrueerimistöid ja Sirgala telkimisala parendustöid. Varasemalt ehitas Nordecon ehitas 2016. aastal Jõhvi sõjaväelinnakusse Viru jalaväepataljoni lasketiirud.

Nordecon tähistab 2019. aastal 30. tegutsemisaastat. Kontsern tegutseb lisaks Eestile Rootsi, Soome ja Ukraina turul.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474