Nordecon ehitab Jõhvi sõjaväelinnakusse 300-kohalise kasarmu

Nordecon kortermaja ehitusel Tallinnas.
Nordecon kortermaja ehitusel Tallinnas.

Nordecon AS ja Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus sõlmisid lepingu Jõhvi sõjaväelinnaku kasarmu projekteerimis- ja ehitustöödeks. Lepingu maksumus on 4,6 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks.

„Nordecon on ehitanud eelnevalt Tapa sõjaväelinnakusse mitmeid objekte, sealhulgas ka neli kasarmut. Kindlasti saame kasutada neid varasemaid kogemusi ja teadmisi Jõhvi sõjaväelinnaku lepinguobjektide ehitamisel, sest Jõhvi kasarmu on samasugune nagu Tapa sõjaväelinnakus,“ ütles Nordecon ASi juhatuse liige Ando Voogma.

Lepingu järgi tehtavad tööd algavad Jõhvi sõjaväelinnakus juba sel kuul ning lõppevad 2020. aasta mais. Ehitustööd hõlmavad ka nõrkvoolusüsteemide projekteerimist ja ehitustöid, staabihoone rekonstrueerimistöid ja Sirgala telkimisala parendustöid. Varasemalt ehitas Nordecon ehitas 2016. aastal Jõhvi sõjaväelinnakusse Viru jalaväepataljoni lasketiirud.

Nordecon tähistab 2019. aastal 30. tegutsemisaastat. Kontsern tegutseb lisaks Eestile Rootsi, Soome ja Ukraina turul.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised