Lihula päästekomando sai uue hoone

Ehitustööde käigus lammutati vana garaaž ja asemele ehitati kaks täismõõtmetega garaažiboksi põhi- ja paakautole. Lisaks rekonstrueeriti meeskonna olmeruumid, sealhulgas uuendati tehnosüsteemid, siseviimistlus ja muudeti plaanilahendus.

Uus päästehoone Lihulas  Foto: Maris Moorits

Riigi Kinnisvara AS kinnisvara aredus- ja ehitusdirektor Mihkel Mäger ütles avamisel, et iga päästehoone on nagu rätsepaülikond, kuhu on panustanud päästjad ise, et päästehoone funktsionaalsus oleks neile parim. "Päästehoone peab sobituma asukohta ja olema loodud siinseid päästjad silmas pidades, selle koostöö üle on meil ainult hea meel."

Lääne päästekeskuse juht Heiki Soodla märkis, et päästeametil on ohutuskultuuri kasvatamisel ülioluline roll. „Oleme aina rohkem investeerinud olmetingimuste parandamisse ja heasse varustusse, aga kindlasti peame enam investeerima meie kõige tähtsamasse varasse, inimestesse“ ning lisas, et soovides ohutuid ning turvalisi kodusid kõikidele teistele, peavad ka päästjate kodud korras olema.

Lihula komandos töötab koos komandopealikuga 22 meest ning nad pakuvad lisaks päästevõimekusele ka veepääste- ning naftareostuskorjevõimekust. „Uude depoosse peavad projekti järgi ära mahtuma veel päästetööde paat ja ATV,“ lisab Heiki Soodla.

Riigi Kinnisvara ja ühispakkuja Pro Ehitus OÜ, KRTL OÜ ning Ösel Projekt OÜ sõlmisid lepingu juunis 2018. Lihula päästekomando ehitustööde töövõtulepingu summas 556 520 eurot.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806