Autor: kinnisvarauudised.ee • 27. november 2019

Kristjan Thor-Vähi pani oma suurprojektile nurgakivi

Tiskreoja elurajooni arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi ja Harku vallavanem Erik Sandla asetamas nurgakivi.
Foto: Liis Treimann
Tiskreoja elurajooni arendava Invego juht Kristjan-Thor Vähi pani täna nurgakivi 400 koduga uuele Tiskreoja elurajoonile Tallinna külje all.

Kristjan-Thor Vähi ütles, et Tallinna lähiümbruse suurima elamuarenduse taga oli algselt veendumus, et on õige aeg tuua tuleviku standardite järgi valmivad kodud laiema hulga inimesteni. “Täna on meil lisaks oma veendumusele olemas ka mitmekordne kinnitus – pool tuhat huvilist, sadakond sõlmitud lepingut ja tuntud kinnisvaraportaali lugejate lemmikarenduse tiitel,” kinnitas Vähi.

Tiskreoja ridaelamu
Foto: INVEGO

Juunis sõlmis Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte Nordecon Betoon ja Invego Gruppi kuuluva Tiskreojaga üle 30 miljoni euro suuruse lepingu elurajooni projekteerimis- ja ehitustöödeks.

Millised on Tiskreoja projekti peamised ohud, küsis siis Äripäev. „Ühtegi tavaettevõtlusest erinevat äririski me selle projekti puhul ei oska esile tuua,” kostis Vähi.

Tiskreoja elurajooni ehitamist rahastab Ivego esmalt omavahenditest, ehitusmahtude kasvades lisandub pangalt laenuraha, lisas Vähi toona.

Esimeses etapis valmivad PIN Arhitektide projekteeritud elurajooni ridaelamud ja neli kortermaja ning mängu- ja spordiväljakud.

Tiskreoja kõigis B-energiaklassiga korterelamutes on lift, maast laeni aknad, korterite vahel täiendav heliisolatsioon, panipaigad ning pea kõikidel kodudel rõdud või terrassid, kirjeldab ettevõte oma kortereid.

Rajatakse kilomeetri jagu terviseradasid ning majadevaheline park, mille ühes otsas piknikualad ja teises skatepark, mänguväljakud ja sportimisalad kõikidele vanustele. Elurajoonis valmivad co-working ruumid, oma kodupood ja -kohvik.

Arhitektuurne lahenduse tegi PIN Arhitektid ja sisearhitektuurse lahenduse Ruutu 6 sisearhitektuuribüroo.

Galeriid nurgakivi panemise üritusest näeb Äripäevast

Tiskreoja elurajoon tulevikus
Foto: INVEGO
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474