Autor: kinnisvarauudised.ee • 5. veebruar 2020

Tulekul kinnisvaraanalüütikute tuleproov

Kui üht kinnisvaraturgu analüüsib 3 analüütikut, kas selgub tõde või 3 erinevat tõde? 20. veebruaril Äripäeva kinnisvarakonverentsil toimuv suur kinnisvaraanalüütikute debatt peaks selles küsimuses selgust tooma.
Kellel on jalad maa peal ja kellel pea pilvedes, selgub Äripäeva kinnisvarakonverentsil
Foto: Pixabay

Lavale astuvad tuntud kinnisvarabüroode nimekad analüütikud Igor Habal Uus Maa Kinnisvarabüroost, Mihkel Eliste Arco Varast ning Alar Voogla Domus Kinnisvarast.

Luubi alla võetakse nii elukondlik kui ärikinnisvara ning sealsed arengud.

Kui kriisist räägitakse aina vähem, kas see on hea või halb märk? Kas bürookinnisvara hakkab sel aastal tõesti üle jääma? Millise piirkonna korterite hinnad võtavad suu lahti? Millist kinnisvara uue aastakümne Eestis vajatakse?

Need on mõned küsimused, mida esitab analüütikute kolmikule Kinnisvarauudiste teemaveebi toimetaja ja Äripäeva kinnisvarateemaliste saadete autor Kristi Kool. Küsida saavad terve debati jooksul ka kõik saalisviibijad.

Äripäeva 7. kinnisvarakonverents toimub juba 20. veebruaril hotellis Swissotell Tallinn. Esinejate nimekirja ning registreerimisvormi leiab SIIT.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474