Järve saab uue kaubandus- ja ärikeskuse

Silikaat Grupi ettevõte Aromare OÜ avab Tallinnas ainulaadse arhitektuuriga Väike-Järve keskuse, mis koondab ligi 15 000 ruutmeetrit büroo- ja kaubanduspinda. Kaubanduspinnad keskenduvad eeskätt ehitus- ja sisustuskaupadele ning uksed avab üks piirkonna suurimatest spordiklubidest. Keskuse ehitusmaksumus on 18,6 miljonit eurot.

Väike-Järve keskus on külastajatele avatud alates 6. märtsist  Foto: Raul Mee, fotograaf

Silikaat Grupp AS-i tegevjuhi Jaak Saarniidu sõnul on Järve piirkonna näol tegu justkui ettevõtte koduga, mille eest vääriliselt hoolt kanda soovitakse. „Pärast Järve Keskuse avamist on olnud siin 18 aastat vaiksemat toimetamist, kuid nüüd püüame piirkonnale taas rohkem hoogu juurde anda. Väike-Järve keskusest loodame luua olulise lüli Pärnu maantee sisustustänaval ja ankurrentnikud toovad siia seni puudunud teenused. Suurt lootust paneme ka Järve piirkonna logistikaskeemi väljatöötamisele ja sellega kaasnevate planeeringute asjatundlikule koostamisele koostöös linna ja teiste piirkonna ettevõtetega“, märkis Saarniit.

Hoone unikaalne arhitektuur võimaldab katuseparklast pääseda kiiresti ja otse kõikidesse keskuse sisustussalongidesse. Esimese korruse ankurrentnikuks on piirkonna suurimaks ehitus- ja remondikaupade müügikohaks kujunev Ehituse ABC kauplus ning kolmandal korrusel paikneb MyFitness spordiklubi. Ühtlasi asuvad keskuses mitmed sisustuskaupu ja -teenuseid pakkuvad salongid, pagar, restoran, Taluturg ja büroopinnad hoone kõrgemas osas. Kokku mahutab Väike-Järve keskus kuni 365 töökohta. Keskusel on 360-kohaline parkla.

Keskuse projekteeris ja ehitas Merko Ehitus Eesti AS ning hoone arhitektiks on Ülo Peil.

Külastajatele avab keskus uksed alates reedest, 6. märtsist.

Silikaat Grupi alla koondub 33 Eesti kapitalil põhinevat ettevõtet. Tuntumad Silikaat Grupi ettevõtted on OÜ Järve Kaubanduskeskus, AS Silikaat, Aatrium Sisustuskaubamaja AS, Silikaat Kinnisvara AS, põllumajandusettevõtted Kõo Agro OÜ ja Mangeni PM ning Biometaan OÜ. Kõige uuem liige Silikaat Grupis on Nothel OÜ. Selle nime tagant leiame ka kogu Euroopa mõistes vägagi uuendusmeelse majutusasutuse.

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806