Anu Lill • 29 aprill 2020
Uudised
Ainult tellijale

Üürilistele saabus kuldne ajastu

Kui piirid peaksid jääma suletuks kuni sügiseni, siis pole välistatud, et üürileandjad võivad hakata sisuliselt tasuta kortereid jagama, et keegi maksaks vähemalt kõrvalkulusid ja ise ei peaks peale maksma, rääkis pangandus- ja kinnisvarakogemusega ettevõtja Taavo Annus.  Foto: Liis Treimann

Kui kuu aega tagasi pärast esimesi eriolukorra nädalaid hakkasid üürilised oma elukohtadele üürilangetust otsima 10–15% ulatuses, siis nüüd tuleb üürileandjatel tihti hinda alandada koguni kolmandiku, et pind pikalt tühjalt seisma ei jääks.

Lisaks sellele, et üürilised üritavad turuolukorrast võtta viimast, vahetades oma eluaset sama üüriga suurema korteri vastu või küsides hinda alla, selgub, et osal neist pole tegelikult selleks mitte mingit muud põhjust kui lihtsalt turuolukord, mis praegu on üürilise kasuks pöördunud.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Uudised ning turuülevaated äri- ja elukondliku kinnisvara valdkonnast
 • Väärt nõuandeartiklid kinnisvaraga seotud valdkonna spetsialistidelt
 • Suuremate kinnisvaraettevõtete majandustulemused
 • Kinnisvarateemalised raadiosaated kõik ühest kohast
 • Kord nädalas ilmuva kinnisvarauudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

  Kinnisvara.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554
  Rivo Habakuk
  Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806