Autor: kinnisvarauudised.ee • 12. august 2020

Ülevaade: palju tuleb büroopinna eest Tallinnas renti maksta?

Foto: Pixabay
RIA.com Marketplaces OÜ analüütikud uurisid pealinna kontoripindade turgu ja selgitasid välja, kui palju tuleb maksta bürooruumi rentimise eest Tallinna eri piirkondades ning mida erinevad ärikeskused pakuvad.

Seoses koroonaviiruse pandeemiaga võtsid paljud ettevõtted Eestis rendipuhkuse või loobusid hoopis kontoriruumidest ja viisid töötajad üle kaugtööle. Mõned jälle saatsid inimesed büroohotellidesse, kuid büroopinnad jäävad ettevõtte jaoks prioriteediks. Koroonaviiruse ajal suur kasvu näidanud RIA.com Marketplaces OÜ juhatuse liige Artem Umanets on veendunud, et bürooruumide rendihinnad Tallinnas ei lange.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474