Autor: Aivar Hundimägi • 2. detsember 2020

Koroonakriis sundis kinnisvarahooldussektori jõuliselt kohanema

Koroonakriis viis sarnaselt teistele sektorile olulise tüki käibest ka kinnisvarahoolduses, ettevõtjad näevad uutes trendides aga võimalust. SOL Baltics juhatuse esimees Rinel Pius, Puhastuseksperdi tegevjuht Siret Raid ja KPMG Baltics audiitor Helen Veetamm rääkisid koroona mõjudest sektori ettevõtetele.
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Me sel aastal ei tee oma plaane täis ja jääme neile ka alla, sest kui kaubanduskeskused kinni pandi, siis polnud meil enam midagi hooldada ega puhastada,“ märkis SOL Baltics juhatuse esimees RInel Pius Äripäeva TOPi saates. Samas rõõmustas ta selle üle, et kasumlikkus kasvab, kuna nii tänane olukord, aga ka varasem liikumissuund on olnud orienteeritud efektiivsuse saavutamisele.

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474